Sunday, 25 December 2011

tentang diri unaa :)


Assalammualaikum and hai semua :)

malam ni bosan sungguh lha. tatau dah nak buad ape. rewang rewang jap kat belog belog then terjumpe lha satu segmen yang cik AZ buad nih. 'Tentang diri'. hmm,, something best kan ? haa,, aku join ! xD

jum jum start segmen 'Tentang diri' nih. #excited tahap gaban dah ni! :D




#ni lah aku. tau dah tak comel. tak cantek. tapi ade aku kesah ?


nama penuh aku dalam ic ialah Nur Husna Afiqah binti Mohd Johari.
cahaya kebaikan kebijaksanaan. tuh lah maksud nama aku yang ibu and ayah aku kasi. aku cukup cukup bersyukur nan name aku. :) #kau tak suke ? GTH lha. :p

dilahirkan pade 26/09/1995 di Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan. tapi aku stay kat Gambang. baru jee pindah tahun lepas.

 and i`m not single. Capital S dah rembat hati jiwe perasaan peparu jantung and sume lha. dea buad harte dea. haha. oke,, tuh tak penting. abaikan~

and teringin sangat nak undurkan mase :)
tau dah tak boleh tapi teringin. #ayat bolok. :p

and aku gile warne PURPLE damn much ! tatau lha nape. :)
and serius cakap aku suke berkawan. suke bercakap. suke berangan. suke buad bolok. suke jadi blurr. suke buad perangai. kekadang aku hot tempe. #temper.

tapi..
aku tersangat lah cengeng. kuad sangat tersentap. ni memang tak leh blah.
and perasan tak aku suke gune perkataan 'and' tuh ? hee!
sory lau menyampah. >,<
 

#haa ? dah pening ase kan bace ? sory again! sape soh bace kan kan ?

kbai !

2 comments:

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

hai una! ^_^
Cik AZ datang singgah ^_^ mekaseh sudi join, moga ukhuwah yang terbina akan sentiasa kekal ye~ keep in touch taw! ^_^

Cik AZ listkan una dekat sini=>
http://www.amalinazainal.com/2011/12/hasil-segmen-tentang-diri.html

jumpa lagi ye ^_^ selalu la singgah blog Cik AZ

luv,
www.amalinazainal.com

farahin izzati said...

saya dari segmen yg same, dtg sini nak berkenalan :D jom singgah diblog saya :D